Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g100g390kcal0g98g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g940kcal3.8g224g1.4g9.2g
Valittu annoskoko400g470kcal1.9g112g0.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna200g235kcal1g56g0.4g2.3g
Arvot/100g100g118kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731