Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka133g224kcal26.7g0g13.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g67g37kcal2.1g4.3g1.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g33g87kcal5g0.1g7.3g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g793kcal69.4g26.4g44.4g6.4g
Valittu annoskoko400g396kcal34.7g13.2g22.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna200g198kcal17.4g6.6g11.1g1.6g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570