Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 113g33kcal1.1g5.2g0.3g2g
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g139kcal6.4g22.8g1.2g10.6g
Valittu annoskoko400g70kcal3.2g11.4g0.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna200g35kcal1.6g5.7g0.3g2.7g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612