Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g301g286kcal24.1g42.2g2.1g24.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 29g259kcal0g0g29.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1165kcal51.8g100g63.6g50g
Valittu annoskoko400g583kcal25.9g50g31.8g25g
Annoskoko puolitettuna200g291kcal13g25g15.9g12.5g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678