Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g10g6.2kcal1.3g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen101g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 202g693kcal20.6g141.4g2.4g7.1g
Voi, 1 tl, 5 g30g221kcal0.3g0.3g24.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g2034kcal63.4g295.6g60.6g14.2g
Valittu annoskoko400g1017kcal31.7g147.8g30.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna200g509kcal15.9g73.9g15.2g3.6g
Arvot/100g100g254kcal7.9g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741