Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 196g671kcal19.9g136.9g2.3g6.8g
Voi 35g257kcal0.4g0.1g28.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Hiiva 8.8g6.6kcal1.2g0.1g0g0.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 106g67kcal3.2g5.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g2325kcal55g349g74g16.8g
Valittu annoskoko400g1163kcal27.5g174.5g37g8.4g
Annoskoko puolitettuna200g581kcal13.8g87.3g18.5g4.2g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403