Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki83g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.3g0.8kcal0.1g0g0g7.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g17g96kcal3g1.2g8.3g2g
Kauralese 42g150kcal7.5g19g3.2g7.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g42g250kcal8.8g2.8g22.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%100g230kcal29g2.5g12g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1861kcal136.8g66.2g113g32.8g
Valittu annoskoko400g930kcal68.4g33.1g56.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna200g465kcal34.2g16.6g28.3g8.2g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658