Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)48g112kcal5.4g0.2g9.4g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 60g98kcal16.8g0g3.3g0g
Lihapullat saarioinen20g48kcal3g1.9g3g0.4g
Hapankaali 100g28kcal1.1g4.3g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Pekoni, paistettu 20g103kcal3.3g0g10.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g849kcal62.4g25.6g52.6g11.6g
Valittu annoskoko400g424kcal31.2g12.8g26.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna200g212kcal15.6g6.4g13.2g2.9g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351