Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.2kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Porkkana 53g17kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 27g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska 66g19kcal0.4g3.5g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g172kcal6.4g24.8g2.8g10g
Valittu annoskoko400g86kcal3.2g12.4g1.4g5g
Annoskoko puolitettuna200g43kcal1.6g6.2g0.7g2.5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820