Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu150g62kcal0.3g14.1g0.2g2.7g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g125g488kcal0g122.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1165kcal2g284.2g0.6g8.2g
Valittu annoskoko400g583kcal1g142.1g0.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna200g291kcal0.5g71.1g0.2g2.1g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970