Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,378g51kcal8.6g3.3g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)39g282kcal0g0g31.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit63g13kcal2.1g1.2g0g1.6g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g63g116kcal13.8g1.3g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1786kcal73.2g74.2g131.2g6.6g
Valittu annoskoko400g893kcal36.6g37.1g65.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna200g447kcal18.3g18.6g32.8g1.7g
Arvot/100g100g223kcal9.2g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245