Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.4g0g15g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl112g34kcal5.2g2.1g0.3g1.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)45g121kcal13.5g0g7.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g94g140kcal1.5g3.3g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g1088kcal97.2g10.8g73.8g3.6g
Valittu annoskoko401g544kcal48.6g5.4g36.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna200g272kcal24.3g2.7g18.5g0.9g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667