Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 84g265kcal7g48.7g2.5g8.4g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g39g63kcal9.1g0g3.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 39g89kcal6.3g0.2g7.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g56g180kcal12.9g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g1766kcal113.4g97.8g96.6g16.8g
Valittu annoskoko401g883kcal56.7g48.9g48.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna200g442kcal28.4g24.5g24.2g4.2g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568