Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 56g107kcal15.3g0g5.1g0g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.7g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g66g28kcal6.4g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.5g4.8kcal0.3g0g1.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g196kcal22.6g1.5g11.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g113kcal4.5g1.2g10.2g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]23g90kcal4.7g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g1312kcal149.4g18.2g75g0g
Valittu annoskoko401g656kcal74.7g9.1g37.5g0g
Annoskoko puolitettuna200g328kcal37.4g4.6g18.8g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716