Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g69g249kcal5.6g54.7g0.3g1.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.9g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell87g94kcal20.8g0g0.4g0g
Pesto rosso13g37kcal0.5g0.7g3.5g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g10g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset87g22kcal1g3.5g0.4g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g7.8g8.4kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g887kcal56.6g125.2g15g7.6g
Valittu annoskoko401g444kcal28.3g62.6g7.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna200g222kcal14.2g31.3g3.8g1.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823