Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 47g35kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 11g3.7kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton44g96kcal4.9g1.1g8.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g331kcal14g25.2g18.4g5g
Valittu annoskoko401g165kcal7g12.6g9.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna200g83kcal3.5g6.3g4.6g1.3g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320