Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%109g295kcal18.6g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.7g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g177kcal0g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g1126kcal42.2g32g91g10.4g
Valittu annoskoko401g563kcal21.1g16g45.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna200g282kcal10.6g8g22.8g2.6g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650