Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g175g44kcal1.8g8.6g0.4g4.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska Eldorado85g17kcal1g3g0.1g1.2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g33g95kcal10.8g0.4g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g614kcal61g25.8g29.8g11.8g
Valittu annoskoko401g307kcal30.5g12.9g14.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna200g154kcal15.3g6.5g7.5g3g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763