Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%800g640kcal25.6g48g40g0g
Kirjolohifile3200g5312kcal534.4g0.3g352g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g11904kcal1120g96.6g784g0g
Valittu annoskoko4000g5952kcal560g48.3g392g0g
Annoskoko puolitettuna2000g2976kcal280g24.2g196g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876