Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g1200g2052kcal122.4g32.4g159.6g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g2000g700kcal54g94g10g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g8144kcal400.8g316.8g579.2g0g
Valittu annoskoko4000g4072kcal200.4g158.4g289.6g0g
Annoskoko puolitettuna2000g2036kcal100.2g79.2g144.8g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206