Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2500g1400kcal212.5g125g5g0g
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Vehnäjauho puolikarkea 300g1029kcal30.6g210g3.6g10.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g9236kcal706.2g915.8g297.2g21g
Valittu annoskoko4000g4618kcal353.1g457.9g148.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna2000g2309kcal176.6g229g74.3g5.3g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747