Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 798g1744kcal145.9g0g130.1g0g
Kieli naudan 798g1601kcal133.3g0g119.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1996g1520kcal37.5g309.4g4g20g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g10059kcal647.4g668.6g511.2g68g
Valittu annoskoko4000g5030kcal323.7g334.3g255.6g34g
Annoskoko puolitettuna2000g2515kcal161.9g167.2g127.8g17g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641