Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1333g2240kcal266.7g0g133.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g667g367kcal20.7g42.7g13.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g333g867kcal50g0.7g73.3g0g
Tomaattimurska 1667g490kcal9.3g88.3g3.3g31.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g7927kcal693.4g263.4g446.4g63.4g
Valittu annoskoko4000g3963kcal346.7g131.7g223.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna2000g1982kcal173.4g65.9g111.6g15.9g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570