Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1125g325kcal11.3g51.8g3.4g20.3g
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g1394kcal62.6g228.2g13.4g104.8g
Valittu annoskoko4000g697kcal31.3g114.1g6.7g52.4g
Annoskoko puolitettuna2000g349kcal15.7g57.1g3.4g26.2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612