Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1000g3900kcal0g980g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g9395kcal37g2239g14g92g
Valittu annoskoko4000g4697kcal18.5g1119.5g7g46g
Annoskoko puolitettuna2000g2349kcal9.3g559.8g3.5g23g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731