Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1603g3928kcal160.3g128.3g288.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl401g140kcal4g24g4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1082g1732kcal29.2g29.2g162.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr401g1122kcal32.1g38.1g96.2g6.4g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix72g36kcal1.1g7.2g0.4g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.7g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g14021kcal457g465g1107.8g14.2g
Valittu annoskoko4000g7011kcal228.5g232.5g553.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna2000g3505kcal114.3g116.3g277g3.6g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523