Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1067g830kcal18g171.7g2.1g10.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g533g613kcal4.3g29.9g53.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1067g277kcal9.6g51.2g3.2g24.5g
Lohifilee 1333g2604kcal249.2g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g8650kcal562.2g505.6g477.2g70.4g
Valittu annoskoko4000g4325kcal281.1g252.8g238.6g35.2g
Annoskoko puolitettuna2000g2162kcal140.6g126.4g119.3g17.6g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908