Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g2400g744kcal21.8g173g3.4g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1067g2437kcal202.7g0g181.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g267g693kcal80g5.3g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g7893kcal616g382.2g450.4g9g
Valittu annoskoko4000g3947kcal308g191.1g225.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna2000g1973kcal154g95.6g112.6g2.3g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353