Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)800g2720kcal52.8g624g4.8g5.6g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%1600g2720kcal304g0g160g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1000g700kcal32g120g2g0g
Kantarelli eli keltavahvero600g120kcal15g7.2g3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g12520kcal807.6g1502.4g339.6g34g
Valittu annoskoko4000g6260kcal403.8g751.2g169.8g17g
Annoskoko puolitettuna2000g3130kcal201.9g375.6g84.9g8.5g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136