Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g1711g2978kcal301.2g0g196.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g535g385kcal13.4g89.8g0.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g171g80kcal2.6g12.5g2.1g5.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)1497g824kcal15g59.9g59.9g9g
Tilli, tuore 86g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g8584kcal670.8g326g520g31.8g
Valittu annoskoko4000g4292kcal335.4g163g260g15.9g
Annoskoko puolitettuna2000g2146kcal167.7g81.5g130g8g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670