Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1602g2285kcal200.3g4.8g164.2g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g1068g2777kcal48.1g37.4g288.4g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g534g636kcal17.1g21.9g53.4g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g401g741kcal104.1g2g36g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g395g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g13091kcal749.4g170.2g1085.6g13.4g
Valittu annoskoko4000g6546kcal374.7g85.1g542.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna2000g3273kcal187.4g42.6g271.4g3.4g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870