Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2095g735kcal96.8g40.9g6.3g52.4g
Kananmuna kuoreton 512g731kcal64g1.5g52.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 466g1537kcal9.3g14g163g0g
Kevytmaito (Valio)466g214kcal14.9g22.3g7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g466g1676kcal130.4g9.3g125.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g9785kcal630.8g176g709g104.8g
Valittu annoskoko4004g4892kcal315.4g88g354.5g52.4g
Annoskoko puolitettuna2002g2446kcal157.7g44g177.3g26.2g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690