Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1054g811kcal24.2g5.3g76.9g0g
Sipuli 773g234kcal9.7g37.1g1.5g13.1g
Vesi1405g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.2g49.2g0.8g2.5g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 703g843kcal22g31.6g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g4259kcal126.2g246.4g298.8g31.2g
Valittu annoskoko4004g2129kcal63.1g123.2g149.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna2002g1065kcal31.6g61.6g74.7g7.8g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612