Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1405g1545kcal323.1g0g29.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g70g11kcal0.7g1.4g0.1g1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka70g7kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g117g15kcal0.8g2.5g0.2g1.2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka468g323kcal18.7g51.5g3.7g14.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 1873g1809kcal56.4g367g6g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g7420kcal801g846g79.2g71.8g
Valittu annoskoko4004g3710kcal400.5g423g39.6g35.9g
Annoskoko puolitettuna2002g1855kcal200.3g211.5g19.8g18g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566