Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman600g1020kcal72g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.6g0.9g10.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Juuriselleri 206g65kcal2.6g9.5g0.4g6.4g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8010g3054kcal170.6g188g126.8g56.6g
Valittu annoskoko4005g1527kcal85.3g94g63.4g28.3g
Annoskoko puolitettuna2003g763kcal42.7g47g31.7g14.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512