Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g47g281kcal9.8g3.1g25.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)125g325kcal32.5g1.9g21.2g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli47g33kcal4.4g1.9g0.9g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g31g34kcal5.6g0.6g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g47g101kcal11.7g1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana802g1767kcal145.2g24g117g0.6g
Valittu annoskoko401g883kcal72.6g12g58.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna201g442kcal36.3g6g29.3g0.2g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104