Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)167g185kcal36.2g0g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 10g70kcal0g0g7.9g0g
Sipulikuutiot rainbow42g4.2kcal0.6g0.6g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g3.1g3kcal0.2g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)83g33kcal0.9g6g0.4g1.2g
Punaviini 63g44kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana803g735kcal77.8g23.6g26.4g4.2g
Valittu annoskoko401g368kcal38.9g11.8g13.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna201g184kcal19.5g5.9g6.6g1.1g
Arvot/100g100g92kcal9.7g2.9g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351