Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka70g96kcal15.4g1.3g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Rice Dream, riisimaito105g49kcal0.1g9.9g1g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.39g135kcal2.7g27.3g1.3g2.3g
Parsakaali, tuore, 257g43g13kcal2g0.9g0.1g0.7g
Punajuuri keitetty, annos 100g43g18kcal0g4g0g1.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g35g43kcal1.1g9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana803g850kcal50.2g108.4g24.4g9.6g
Valittu annoskoko402g425kcal25.1g54.2g12.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna201g213kcal12.6g27.1g6.1g2.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557