Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.2g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 49g37kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Juuriselleri 22g6.9kcal0.3g1g0g0.7g
Sipuli 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 164g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g22g57kcal0.7g1g5.9g0.1g
Piparjuuri, annos 10g27g10kcal1.2g3g0.1g2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g27g33kcal0.6g1.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana803g373kcal8.6g43g18.2g12.6g
Valittu annoskoko402g187kcal4.3g21.5g9.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna201g93kcal2.2g10.8g4.6g3.2g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767