Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g200g638kcal17.2g136g3g14g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g200g724kcal15g152.3g4.9g6.8g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan300g1050kcal25.2g228g0.3g3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkoviini kuiva 700g480kcal2.2g4.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8024g6665kcal137.2g1100.4g78.6g67.4g
Valittu annoskoko4012g3333kcal68.6g550.2g39.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna2006g1666kcal34.3g275.1g19.7g16.9g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275