Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1797g630kcal83g35g5.4g44.9g
Jauheliha, sika-nauta 599g1327kcal104.8g0g101.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 899g2967kcal18g27g314.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)120g96kcal4.1g22.8g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g899kcal68.9g0g68.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g300g839kcal56.9g0g65.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g13513kcal671.4g169.6g1115.4g89.8g
Valittu annoskoko4014g6757kcal335.7g84.8g557.7g44.9g
Annoskoko puolitettuna2007g3378kcal167.9g42.4g278.9g22.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366