Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g1051g2837kcal168.1g0g241.7g0g
Lohifilee 2702g5278kcal505g0g364.8g0g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g30g39kcal0.9g6.3g1.8g4.2g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 180g49kcal5.6g1.9g1.4g2.9g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g16486kcal1361.8g25.2g1220.6g21.8g
Valittu annoskoko4014g8243kcal680.9g12.6g610.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna2007g4122kcal340.5g6.3g305.2g5.5g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391