Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2030g2557kcal383.6g69g81.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g631g1768kcal113.7g3.2g145.2g0g
Sipuli 677g205kcal8.5g32.5g1.4g11.5g
Kuohukerma (Ingman)564g1917kcal12.4g17.5g197.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g12893kcal1036.4g244.4g850.2g23g
Valittu annoskoko4014g6447kcal518.2g122.2g425.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna2007g3223kcal259.1g61.1g212.6g5.8g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895