Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)3607g8439kcal706.9g155.1g559g0g
Ruohosipuli, tuore361g97kcal5g13.7g2.2g4g
Mineraalisuola keskiarvo 25g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.6g6.1kcal0.3g1.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g160kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g17405kcal1424.6g340g1158.4g8g
Valittu annoskoko4014g8702kcal712.3g170g579.2g4g
Annoskoko puolitettuna2007g4351kcal356.2g85g289.6g2g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155