Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g200g639kcal17.2g136.1g3g14g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g200g725kcal15g152.5g4.9g6.8g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan300g1051kcal25.2g228.2g0.3g3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g135kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Valkoviini kuiva 701g480kcal2.2g4.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g6672kcal137.2g1101.6g78.6g67.4g
Valittu annoskoko4016g3336kcal68.6g550.8g39.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna2008g1668kcal34.3g275.4g19.7g16.9g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275