Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka668g935kcal153.5g0g33.4g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 267g334kcal56.1g0g12g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g801g192kcal14.4g24g4g15.2g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss118g458kcal14.1g56.4g20g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)53g139kcal6.9g6.4g9.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g534g454kcal7.5g23.5g37.4g1.6g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g134g134kcal4g3.3g72.1g0g
Voi 107g775kcal1.3g0.4g86.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g6841kcal515.6g228g550.6g34g
Valittu annoskoko4016g3420kcal257.8g114g275.3g17g
Annoskoko puolitettuna2008g1710kcal128.9g57g137.7g8.5g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653