Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g60g360kcal12.6g4g32.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g30g214kcal0g0.1g24g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g120g306kcal7.1g3.8g28.7g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Canderel makeutusjauhe4.5g17kcal0.1g4.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio120g168kcal3.4g7.8g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g2330kcal63g42.6g212.8g0g
Valittu annoskoko402g1165kcal31.5g21.3g106.4g0g
Annoskoko puolitettuna201g583kcal15.8g10.7g53.2g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913