Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 264g48kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli75g226kcal2.8g3.4g22.6g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g764kcal9.8g25.2g68.6g5.8g
Valittu annoskoko402g382kcal4.9g12.6g34.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna201g191kcal2.5g6.3g17.2g1.5g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716