Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 35g28kcal0.5g5.9g0g1.1g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.2g8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g47g161kcal11.7g28g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g664kcal29g93.8g20.2g16.6g
Valittu annoskoko402g332kcal14.5g46.9g10.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna201g166kcal7.3g23.5g5.1g4.2g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959