Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell109g120kcal25.2g0g2.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g88g315kcal12.6g51.5g6.1g8.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g101g174kcal11.7g23.2g1.6g13.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)61g107kcal1.2g2.1g10.4g2.7g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g44g53kcal1.8g9.2g0.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1538kcal105g172g42.6g51g
Valittu annoskoko403g769kcal52.5g86g21.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna201g385kcal26.3g43g10.7g12.8g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023